Minimum Effort, Maximum Result

Je leert beweging inzetten voor een blijvende gedragsverandering op onbewust niveau.

Verbind vanuit Natuurlijke Beweging

Leer alles wat we nu doen kennen tot in detail

Beweeg in Mogelijkheden

Beweeg altijd vanuit een bewuste keuze 

Ontdek met Onze Beweegmethode

Welke beweging zet ik in bij wat we nu nog onbewust doen?

Jezelf Verdiepen

Je wilt je verdiepen in wat je van een beweging kunt leren en hoe je een beweging kunt inzetten.

We leren je op basis van het ervaren van de beweging welke beweging je het beste in kunt zetten bij wat iemand nu nog onbewust doet. Het inzetten van beweging is een liefdevolle, maar confronterende manier van gedragsverandering op onbewust niveau.

Tegelijkertijd is het ontzettend leerzaam om eerst zelf te ervaren welk effect de beweging heeft op jouw manier van doen. Beweging is de manier om jezelf en je deelnemer tot in detail te leren kennen.

Onze beweegmethode creëert een veilige en suportende plek in jezelf om jezelf te verruimen tot op het bot, waarin niet wij jouw maximaal in het leven bepalen, maar jij zelf.

"We trainen samen, om van elkaars ervaring te kunnen leren. Zo zie je snel genoeg dat wat voor jouw normaal is, niet zo normaal is. En welke waarheid eerst nog zo echt leek toch nog gecreëerd was"

Resultaatgericht

Herken je dat je altijd maar onderweg bent, altijd maar iets doet en bezig bent, van afspraak naar afspraak hopt en alles wat je doet eigenlijk niet veel meer is dan het afvinken van een resultaat in je vooropgestelde planning?

Tot aan die afspraak met die vriend of vriendin en die playdate met je kind. Wat heb je er nou daadwerkelijk van meegekregen? Vertel eens wat heb je ál die momenten ervaren?

Onze Training

We ervaren nog maar bijzonder weinig en dat heeft alles te maken met je huidige manier van beweging.

Je bent gewend onbewust geneigd om voor de oplossing te gaan,  de actie, hetgeen wat het snelst en "goed" mogelijk resultaat oplevert en het zit in al je beweging zonder dat je het bewust door hebt. Merk het maar eens op, vaak ben je met je gedachten al bij het volgende en tegelijkertijd iets anders aan het doen. Niet overal, maar vooral in die kleine onbenulligheden.

Waar je liever je aandacht niet aan besteed of maar moeilijk je aandacht bij één ding kunt houden. En daar ligt dan ook het antwoord van je huidige manier van bewegen en die gaan we trainen. Tijdens onze beweegles.Het goud is er al

Na deze training. Heb je zoveel bewegingen ervaren dat je zelf kunt kiezen hoe je ze inzet. Ze zijn bijzonder waardevol op school, voor een korte beweegreeks, ontwikkeling van een volledig programma of voor high end coaching en trainingen. 

Het antwoord op ontspannen leren is namelijk niet nog meer coaching maar verdieping en ontdekken wat de huidige manier van beweging betekent en welke beweging je kunt inzetten bij welke gedraging. Deze vorm van training maakt hetgeen wat vaak eerst als zwaar en moeilijk wordt ervaren fun en betekenisvol. 

Zelf hebben we ook verborgen goud in handen, ons eigen normaal in beweging. Wanneer we afpellen wat we nog onbewust in onze beweging meenamen dan blijft onze natuurlijke beweging over. Zonder overdreven veel actie en zonder gedoe. Want zoals je één beweging maakt doe je alles.  Ook deze ga je ontdekken. Je zult versteld staan wat je daar al die jaren verstopt hield.

De School

Een krachtige en supportende leeromgeving

Om vanuit onze kern met flow en souplesse door je dag te bewegen trainen we 5 keer per week samen. Op de overige dagen wordt je ondersteund door onze online leeromgeving.

Wordt expert van jouw ontwikkeling

Je bent al expert in jouw business, Je hebt je audience, je doet ‘jouw ding’ en je bent er verdraaid goed in. En in plaats van nóg meer coaching voor jezelf, wil je nu ook je eigen ontwikkeling volledig vanuit jezelf kunnen.

Vooropleiding

Er is GEEN vooropleiding vereist. Je moet echter wel een open, nieuwsgierige mind hebben en de WIL hebben om te zien dat wat je nu gelooft naar alle waarschijnlijkheid niet waar is. De bereidheid om een nieuwe beweging te maken is een vereiste!

Online leeromgeving

Wij geloven dat jouw beweging jouw basis is. Waarom wij dat geloven -en nog belangrijker: wat dat voor jou kan betekenen- vertellen we je tijdens onze online filosofielessen. En om jouw eigen basis te ontdekken leer je tijdens onze online beweeglessen hoe je opmerkt waar jouw aandacht nu nog naar buiten of op oud gericht is, in plaats vanuit het nu.

Het examen - De finale

Het is onze overtuiging dat je je eigen beweging alleen kunt zien door de spiegel van ‘de ander’. Wij leren je hoe je door de uitnodiging van een ander jezelf kunt zien en ontdekken. Na 20 weken alles gegeven te hebben is het aan jou om door te geven wat je hebt geleerd. De laatste 10 weken is het podium helemaal van jou. Je gaat tijdens de finale alles door-geven wat je geleerd hebt in de groep waar je mee getraind hebt.

Manda Eiland (Lamu), Kenia

Alles leren van de teacher zelf, dat doe je alleen door bij ons op locatie te trainen. Je verblijft bij ons in ons Happy Family Home in Manda (Lamu) Kenia. Let op: dit geldt alleen zolang er nog data beschikbaar zijn. Om het exclusief en persoonlijk te houden zijn er maandelijks maar enkele plekken beschikbaar.

Online

Al het studiemateriaal bevind zich in onze online leeromgeving. Mocht je niet online deel willen nemen, bel dan voor de mogelijkheden voor een volledige in-house training.

Dagelijkse Training

Maandag 06.06-07.36

Dinsdag 06.06-07.36

Donderdag 06.06-07.36

Vrijdag 10.00 - 12.00 (brainstorm)

Zaterdag 09.00-09.40 (deze les is voor de hele familie)

We trainen ten minste 20 weken samen, langer mag altijd

Iedere vrijdag van 10.00 - 12.00 is er de gelegenheid om samen te komen en al je vragen te stellen

Investering

Afhankelijk van eigen investeringswensen in tijd, geld en effort. 

1-1 training behoort ook tot de mogelijkheden. 

De prijs is inclusief al het studiemateriaal.
Wil je een jaar met ons trainen? Bekijk dan hier onze 500 uur training.

De Huidige Realiteit

Het lijkt tegenwoordig alleen nog maar te draaien om de looks (het resultaat) wanneer we het hebben over beweging. Hoe zie ik er uit ? En hoe ziet wat ik doe - heb (het resultaat) eruit? Als het lukt gaan we door met onze dag en als het niet lukt dan raken we gefrustreerd en blijven we iets nieuws proberen. In plaats van onszelf - onze eigen beweging te trainen.

Dat is volgens ons niet waar het omdraait bij beweging sterker nog het leidt ons alleen maar af van de daadwerkelijke beweging. Waar het namelijk wel om draait is of je gedurende je dag je spieren voelt, of je je hartslag omhoog voelt gaan, of je kunt voelen tot hoe ver je kunt gaan in een activiteit, of je vertrouwen voelt, kracht, flexibiliteit, stretch  en wat er ondertussen aan gedachten  en energie in je om gaan tijdens het maken van de beweging.

Alleen dan start je keuze om te bewegen vanuit je lichaam zonder te reageren gericht op het resultaat (mind) wij slaan de brug tussen het ontwikkelen van een  beweegtraining en je dagelijkse mogelijkheden.

>