Lesgeven met Minimale Effort,

maar met Maximaal Resultaat.

Je leert hoe je (je eigen) competenties inzet voor maximaal resultaat tijdens het geven van je les.

Erken en waardeer je aanwezigheid

Voel je competent in wie je bent. Leer wat je voor staat, wat je doet en zegt tot in detail kennen. 

Focus in je leven, structuur in je dag, plezier in het lesgeven.

Leer met jouw persoonlijke beweegstructuur hoe je authentiek lesgeeft en aan wie.

Een krachtige Mind, lijf en spirit.

Alles begint met een krachtige verbinding tussen wat je denkt en hoe je hierop re(a)-geert. 

Jezelf Verdiepen

Wat nou wanneer je nooit meer hoeft te twijfelen of je les goed ontvangen is, wat je deelnemer van de les vond en of ze wel terugkomen? 

 Jij met jouw les jouw deelnemers een beetje meer begrip kan geven in hun huidige belevingswereld door ze tot in detail mee te nemen in wat ze nu voelen, in wat ze raakt en in dat wat ze fascineert. 

Je weet wat te doen met studenten die (mentale) problemen ervaren.

En je deelnemer na deze ervaring definitely voldaan je les verlaat!

"Wij trainen samen, om ons eigen perpectief maximaal te kunnen verruimen. "

Consciously competent

Er is niks zo waardevol als onderzoeken waarom jij zo van waarde bent. We hebben allemaal een eigen unieke manier van beweging. Deze manier van bewegen komt letterlijk terug in alles wat je doet. Wanneer je deze manier van beweging gaat herkennen dan kun je hem inzetten als rode draad van je les (bedrijf). Op deze manier ontwikkel je een unieke manier van lesgeven, die wij aanvullen met beweeg oefeningen waarmee jij en je deelnemer zichzelf nog beter kunnen leren kennen. Tijdens de training heb jij een oefengroep van tenminste vijf klanten waarmee je samen op ontdekking gaat om je deelnemer nog beter te kunnen begrijpen. 

Onze Training

We trainen samen, omdat je al op genoeg plekken groot en sterk moet zijn. Je tegelijkertijd zelf ook verlangt naar een plek waar je ongenuanceerd jezelf kunt zijn. De mogelijkheid wilt hebben om jezelf te delen en verdiepende vragen kunt stellen wanneer je het antwoord nog niet weet. Onze training is de plek waar jouw onderzoek je speeltuin is. Voel je dat je met al je liefde en toewijding wilt trainen aan jezelf?Jouw beweging is goud waard

De bewegingen die je maakt, er is niemand anders die je tot nu toe heeft kunnen laten zien en voelen hoe fucking vet je eigen bewegingen zijn. Onze training die voelt embodied, die voelt echt, dit is het stuk waar je met je hoofd niet kon komen,  maar waar we je nog verder in je lijf laten zakken en je "gewoon "mag zijn.  Na het lezen heb je  gewoon zin om alles wat je nog onbewust bewoog te gaan onderzoeken en er je lessen mee te gaan vullen. 


De School

Een krachtige en supportende leeromgeving

Om gedegen zelf onderzoek te kunnen doen trainen we een keer per week samen. Op de overige dagen wordt je ondersteund door onze online leeromgeving. 

Ontdek je eigen competentie

 Je doet ‘jouw ding’ en je bent er ongemerkt verdraaid goed in. En in plaats van nóg meer coaching wil je nu je onderzoek verdiepen.

Vooropleiding

Er is GEEN vooropleiding vereist. Je moet echter wel een open, nieuwsgierige mind hebben en de WIL hebben om te zien dat wat je nu gelooft naar alle waarschijnlijkheid niet waar is. De bereidheid om de nieuwe beweging te maken is een vereiste!

Online leeromgeving

Wij geloven dat jouw beweging jouw basis is. Waarom wij dat geloven -en nog belangrijker: wat dat voor jou kan betekenen- vertellen we je tijdens onze online filosofielessen. En om jouw eigen basis te ontdekken leer je tijdens onze online beweeglessen hoe je opmerkt waar jouw aandacht nu nog naar buiten of op oude energie gericht is, in plaats vanuit het nu en van binnenuit.

Het examen - De finale

Het is onze overtuiging dat je je eigen beweging alleen kunt zien door de spiegel van ‘de ander’. Wij leren je hoe je door de uitnodiging van een ander jezelf kunt zien en ontdekken. Na 20 weken alles gegeven te hebben is het aan jou om door te geven wat je hebt geleerd. De laatste 10 weken is het podium helemaal van jou. Je gaat tijdens de finale alles door-geven wat je geleerd hebt in de groep waar je mee getraind hebt.

Bali

Alles leren van de teacher zelf, dat doe je alleen door bij ons op locatie te trainen. Je verblijft op Bali. Let op: dit geldt alleen zolang er nog data beschikbaar zijn. Om het exclusief en persoonlijk te houden zijn er maandelijks maar enkele plekken beschikbaar. 

De eerst volgende groepstraining is eind september 2023.

Online

Al het studiemateriaal bevind zich in onze online leeromgeving. Mocht je niet online deel willen nemen, bel dan voor de mogelijkheden voor een volledige in-house training.

Dagelijkse Training

Maandag 06.06-06-36

Dinsdag 06.06-06.36

Donderdag 06.06-06.36

Maandag 10.00 - 12.00 Experiment


We trainen ten minste 10 weken samen, langer mag altijd.

Investering

Afhankelijk van eigen investeringswensen in tijd, geld en effort. 

1-1 training behoort ook tot de mogelijkheden. 

De prijs is inclusief al het studiemateriaal.

De Huidige Realiteit

Het lijkt tegenwoordig alleen nog maar te draaien om de uiterlijke resultaat.  Als iets lukt gaan we door met onze dag en als het niet lukt dan komen we in de stuip van het lukt me niet terecht. Onze motor staat stil!

En in plaats van onszelf - onze eigen beweging te trainen blijven we ons focussen op het resultaat ( klanten, creatie en geld) 

Het resultaat is volgens ons niet waar het omdraait in het leven, sterker nog het leidt ons alleen maar af van ons daadwerkelijke zelf, onze daadwerkelijke beweging, dat waar het wel om draait. 

Namelijk de ervaring, verder dan je huidige ervaring. Dat is wat wij samen onderzoeken om van elkaars ervaring te kunnen leren. 

Kies bewust voor een nieuwe, betekenisvolle beweging met onze geaccrediteerde niveau 4 conscious competent beweeg opleiding. Train jezelf door middel van ons curriculum, en haal het allerbeste uit jezelf


>